LA COMPANYIA

SolucionsESCÈNIQUES som una companyia empordanesa dedicada a la creació i representació de tota mena d’esdeveniments i espectacles teatrals, projectes, peripècies o aventures artístiques que se’ns passin pel cap. Duem a terme des de teatre de carrer i de sala, fins a sopars temàtics per grups, festivals, aplecs, excursions teatralitzades, projectes audiovisuals… El teatre és la nostra passió i si voleu descobrir-ho només us podem dir que sou benvinguts a conèixer-nos.

L’estiu del 2021, en plena pandèmia, SolucionsESCÈNIQUES neix per dotar d’una nova forma les propostes culturals que es fan a les nostres terres. La barreja de vocació, experiència i energia ens defineix.

L’ajuda dels nostres col·laboradors, que graten en la història i patrimoni català, ens ajuden a llançar-nos a qualsevol tipus de projecte per recupera i explicar la història de l’Empordà. Siguin nostres o vostres les idees, ens agrada jugar i adaptar-nos a tot tipus de situació i públic. Per aconseguir-ho, ens agrada fer partícips als teixits comercial, associatiu o institucionals dels pobles i ciutats que trepitgem.

Els futurs espectacles, que bé poden tenir un caràcter medieval, fantàstic, divulgatiu o de creació pròpia, poden moure’s per molts formats. Estem oberts a qualsevol tipus de proposta; des de l’audiovisual fins a les experiències nocturnes més immersives.

Si voleu descobrir qui som, només heu de continuar.

EQUIP

ERIC JIMÉNEZ

DIRECTOR ARTÍSTIC
ACTOR

Formació en arts escèniques, interpretació, producció i direcció teatral al Col·legi de Teatre de Barcelona, i especialització en teatre físic, commedia dell’arte i acrobàcia terrestre. Més de 5 anys d’experiència professional en teatre de carrer i visites teatralitzades. Un polifacètic artista esbojarrat que no et deixarà indiferent des de qualsevol escenari.

MUISÈS

DIRECTOR ARTÍSTIC
ACTOR

Diplomat al Col·legi de Teatre de Barcelona Actor, és director, dramaturg i fan incondicional de la música medieval. Especialista en lluita escènica i a fer tornar bojos els veïns tocant la gaita. Ha actuat en tot tipus d’espectacles de sala, de carrer, performances i experiments esbojarrats.

MIREIA COSTA

CAP DE PRODUCCIÓ

Assessora cultural, gestora de projectes i traductora. Llicenciada en Traducció i Interpretació a la Universitat Autònoma de Barcelona, i especialitzada en català, castellà, anglès i àrab, amb coneixements de rus i xinès. Des de 2019, va començar a aprofundir i endinsar-se al món de la coordinació i producció d’espectacles teatrals.

COL·LABORADORS

GERARD PUJADES

ASSESSOR HISTÒRIC
I LINGÜISTIC

OT SUBIRANAS

ASSESSOR HISTÒRIC
I LINGÜISTIC

ALBA AMIEVA

MAQUILLATGE I
CARACTERITZACIÓ