Descobreix els nostres

espectacles

ESPECTACLES
DE SALA

ESPECTACLES
DE CARRER

VISITES/EXCURSIONS
TEATRALITZADES

ESPECTACLES DE SALA

Partim de nous llenguatges artístics. Actuem tant en escenaris com en espais no convencionals. Fem microteatre, representacions d’obres clàssiques i espectacles propis. Interpretem temes que tinguin ressò en l’actualitat, sigui a través de la interpretació, la música, el gest o qualsevol altre peripècia artística. No pretenem donar respostes, sinó generar preguntes. I qui sap, potser el teatre serà el lloc on les trobarem de manera col·lectiva.

7

DESPRÉS

ENTRADES A LA VENTA

ESPECTACLES DE CARRER

Portem la gresca i la disbauxa allà on anem amb els nostres espectacles. Omplim els carrers amb personatges increïbles, caracteritzacions i vestuaris impressionants. A través de la improvisació i la interacció amb el públic, mantenim l’atenció i la il·lusió sempre viva. La festa i l’alegria ens segueix allà on anem. Espectacles històrics, fantàstics, lluita escènica, performance… Veuràs tot això i més si ens trobem un dia pels carrers de la teva ciutat!

7

Espectacle de carrer EL PORDIOSÉ

ACTIU

Espectacle de carrer BANDARRES

ACTIU

Espectacle de carrer EN CAMPANYA

ACTIU

Espectacle de carrer CERTAMENT, EL CERTAMEN

ACTIU

Espectacle PASSACARRERS NADALENC

Espectacle de carrer BÈSTIES
MÀGIQUES

ACTIU

VISITES I EXCURSIONS TEATRALITZADES

El territori amaga molts fets històrics sota les seves pedres. Vine a conèixer-los amb les visites i excursions teatralitzades desenvolupades pel nostre equip d’historiadors i dramaturgs. Deixa’t guiar i reviu els fets que van protagonitzar els nostres avantpassats. Desvetllem la curiositat amb la caracterització i el vestuari, oferint una experiència verosímil i captivadora.

7

Visita teatralitzada TRABUCS I PUNYALADES

NOVES DATES