Descobreix els nostres

espectacles

ESPECTACLES
DE SALA

ESPECTACLES
DE CARRER

VISITES/EXCURSIONS
TEATRALITZADES

ESPECTACLES DE SALA

Partim de nous llenguatges artístics. Actuem tant en escenaris com en espais no convencionals. Fem microteatre, representacions d’obres clàssiques i espectacles propis. Interpretem temes que tinguin ressò en l’actualitat, sigui a través de la interpretació, la música, el gest o qualsevol altre peripècia artística. No pretenem donar respostes, sinó generar preguntes. I qui sap, potser el teatre serà el lloc on les trobarem de manera col·lectiva.

7

DESPRÉS

ACTIU

ESPECTACLES DE CARRER

Portem la gresca i la disbauxa allà on anem amb els nostres espectacles. Omplim els carrers amb personatges increïbles, caracteritzacions i vestuaris impressionants. A través de la improvisació i la interacció amb el públic, mantenim l’atenció i la il·lusió sempre viva. La festa i l’alegria ens segueix allà on anem. Espectacles històrics, fantàstics, lluita escènica, performance… Veuràs tot això i més si ens trobem un dia pels carrers de la teva ciutat!

7

Espectacle de carrer EL PORDIOSÉ

ACTIU

Espectacle de carrer BANDARRES

ACTIU

Espectacle de carrer BÈSTIES
MÀGIQUES

ACTIU

Espectacle PASSACARRERS NADALENC

VISITES I EXCURSIONS TEATRALITZADES

El territori amaga molts fets històrics sota les seves pedres. Vine a conèixer-los amb les visites i excursions teatralitzades desenvolupades pel nostre equip d’historiadors i dramaturgs. Deixa’t guiar i reviu els fets que van protagonitzar els nostres avantpassats. Desvetllem la curiositat amb la caracterització i el vestuari, oferint una experiència verosímil i captivadora.

7

Excursió teatralitzada TRABUCS I PUNYALADES

ACTIU